VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe kan ik een fotoshoot boeken?

Je kunt een aanvraag indienen via het contactformulier bovenaan in het menu. Samen bespreken we de details zoals de datum en locatie van de fotoshoot. Voor mini-sessies op vaste data ontvang je een link waarmee je een tijdslot kunt kiezen en direct kunt boeken.

Wanneer ontvang ik mijn foto's?

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je de digitale beelden via Pixieset. Voor huwelijksfoto's is de levertijd 6 tot 8 weken. Bij reserveringen voor tijdsgevoelige sessies, zoals communie- of kerstfoto's, wordt de levertijd vermeld.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

We bespreken jullie voorkeur, of jullie nu van natuur houden of een stadsreportage overwegen. Alles is mogelijk. Ik deel ook enkele locaties waar ik vaak fotografeer en waar ik de mooiste plekjes al heb ontdekt. Binnen 20 km van Oostakker is de verplaatsing gratis; daarbuiten geldt een tarief van 0,45 euro per extra kilometer.

Wat als het regent?

Mijn camera houdt niet van regen, dus in dat geval zoeken we naar een nieuwe datum. Dit kan enkele uren later zijn als de bui verdwenen is of binnen een maand na de oorspronkelijke datum. Ik houd jullie op de hoogte en neem de beslissing een dag van tevoren.

Hoe ontvang ik de foto’s?

De beelden worden geleverd via het online platform Pixieset, waar je ze in een album kunt bekijken en in hoge resolutie kunt downloaden voor afdrukken of gebruik in een fysiek album.

Wat moet ik dragen?

Ik help jullie graag met kledingadvies. Na het boeken van de fotoshoot ontvangen jullie een stylinggids met tips, kleurencombinaties en voorbeelden. Als jullie geen neutrale kleding hebben voor jullie pasgeborene, kunnen jullie kosteloos gebruikmaken van mijn client closet met jumpsuits.

Bied je ook cadeaubonnen aan?

Zeker, verras iemand met een fotoshoot-cadeaubon. Kies zelf het bedrag, en de gelukkige ontvangers kunnen het gebruiken voor het gewenste type fotoshoot. Alle voorwaarden vind je op de cadeaubonpagina.

Zijn huisdieren welkom?

Ja, bij buitenfotoshoots of fotoshoots bij jullie thuis zijn huisdieren welkom, zelfs bij minisessies. Helaas zijn dieren niet toegestaan in de studio vanwege huiskatten en hygiënische redenen.

Krijgen we ook zwart-witversies?

Ongeveer 20% van de beelden wordt in zwart-wit geleverd. Ik selecteer de beelden die zich goed lenen voor deze stijl. De kleurenversies zijn standaard inbegrepen.

Op welk tijdstip plannen we de fotoshoot?

Dit hangt af van het seizoen. In de zomer is vroeg in de ochtend of laat tijdens het gouden uur ideaal. In de winter kan een fotoshoot ook in de namiddag plaatsvinden vanwege de lagere zonnestand. Ik hou rekening met het licht en geef de beste opties bij het boeken.

Wat als mijn baby honger heeft tijdens een newborn sessie?

Dit is normaal en nemen we alle tijd voor. We passen ons aan aan de behoeften van jullie baby.

Wat is de minimumleeftijd voor een minisessie?

De minimumleeftijd is 6 maanden, omdat minisessies slechts 20 minuten duren en baby's soms onvoorspelbaar zijn.

Hoelang wordt er een back up bijgehouden van mijn foto's?

Je foto's staan bij mij veilig op een back up schijf tot max 2 jaar na je shoot. Het is dus heel belangrijk om zelf ook op meerdere plaatsen de foto's te bewaren.