Newborn fotografie uit Gent

Hoe bijzonder! Jullie worden ouders van een prachtig kindje of zijn dat misschien net geworden. Zoals elke ouder zegt: alle clichés zijn waar! Het moment dat je je kindje voor het eerst in je armen mag houden is magisch. Die eerste kusjes op het neusje en het strelen van die bolle kaakjes zijn momenten om nooit te vergeten en ze zijn het zeker waard om vast te leggen.
Zo kunnen jullie als hij of zij later groot is altijd terugblikken op deze mooie herinneringen. De tijd gaat namelijk zo snel en voor je het weet is het al de eerste schooldag! Ik leg deze bijzondere momenten graag voor jullie vast tijdens een newborn shoot, waar de focus ligt op jullie als gezin.

Lifestyle shoot in je thuisomgeving of in onze studio

Een newborn shoot is de perfecte manier om de eerste dagen met jullie nieuwe kleintje vast te leggen. In de intieme omgeving van jullie huis of in onze studio te Oostakker kunnen we rustig de tijd nemen om de kostbare momenten vast te leggen met de nodige troost en voedingsmomenten. 

Omdat je kindje zelf bepaalt wanneer hij of zij geboren wordt, boeken we twee data in voor jullie newborn shoot. De eerste datum is twee weken na de uitgerekende datum en de tweede datum is drie weken na de uitgerekende datum. Zo zijn we flexibel en kunnen we het beste moment kiezen na de geboorte. De newborn shoots vinden altijd plaats op weekdagen. 

Tijdens een newborn shoot is de styling een belangrijk onderdeel om de foto's tot leven te brengen. Door te spelen met texturen en kleuren kunnen we de foto's een unieke en persoonlijke touch geven. Met verschillende dekentjes in aardse tinten krijgen de foto's een warm en huiselijk gevoel. 

Bij het boeken van de shoot krijg je een styling gids mee die jullie kan helpen met het kiezen van outfits voor jullie en de baby. De bedspreien en dekentjes kunnen jullie gratis gebruiken en breng ik mee op locatie. 

De shoot duurt ongeveer een uur tot max anderhalf uur. Na twee weken krijgen jullie +- 80 digitale beelden die met alle zorg zijn geselecteerd en bewerkt. Deze beelden worden aangeleverd in hoge resolutie zonder watermerk of logo via Pixieset. Jullie kunnen met de beelden nadien zelf aan de slag voor eventuele vergrotingen of voor het aanmaken van een album.

Bij jullie thuis:
De kostprijs is €440,- enkel op weekdagen
(verplaatsingsvergoeding >20km van Oostakker)

In de studio te Oostakker:
De kostprijs is €400,- enkel op weekdagen

NEW: LIFESTYLE STUDIO WITH NATURAL LIGHT

Na lang verlangen is de studio er eindelijk. We verbouwden een zolder waar we de authenticiteit van het dakgewelf hebben behouden. Een prachtige ruime studio met een mooie lichtinval ingericht met natuurlijke en zachte materialen. De ideale plek voor prachtige gezinsfoto's.

Vanaf augustus 2023 kan je hier je newbornsessie boeken.

Plan je newborn shoot in

Er worden twee data gereserveerd voor de fotosessie omdat je baby zelf zijn geboortedatum kiest. Deze plan ik in rond de 2 en 3 weken na de uitgerekende datum. De exacte dag wordt dan gekozen eens jullie kleintje er is. Komt de baby veel vroeger dan stel ik me graag flexibel op om toch jullie gezin op foto te vast te leggen.