Newborn fotografie uit Gent

Juist omdat ze zo snel niet meer mini zijn is het bijzonder om dit moment vast te leggen. Ik kom bij jullie langs en dan gaan we rustig aan de slag. We nemen zo alle tijd om de mooiste foto's van jullie kleintje en het gezin te maken.

Lifestyle shoot in je thuisomgeving

Tijdens de voorziene tijd focus ik me op jullie als gezin, maak ik afzonderlijke foto's van jullie wondertje en let ik op details.  De échte momenten, omdat dit de mooiste herinneringen zijn.

Je krijgt een selectie van de +-90 mooiste beelden. Deze zijn met zorg bewerkt en in hoge resolutie zodat je ze ook nadien kan laten drukken.

De kostprijs is €250,- op weekdagen en €285,- in het weekend.

Er is een mogelijkheid voor prints of een fotoalbum. Vraag gerust meer info indien je dit wenst.

(geen verplaatsingsvergoeding binnen de 20km van Oostakker)

SOON ONLINE - CLIENT CLOSET

Binnenkort kan je gebruik maken van een client closet met newbornkleertjes van het Belgische merk Pip en loup. Deze zijn allemaal neutraal van kleur met veel texturen die prachtig zijn voor op de foto.

Plan je newborn shoot in

Er worden twee data gereserveerd voor de fotosessie omdat je baby zelf zijn geboortedatum kiest. Deze plan ik in rond de 2 en 3 weken na de uitgerekende datum. De exacte dag wordt dan gekozen eens jullie kleintje er is. Komt de baby veel vroeger dan stel ik me zeer flexibel op om toch jullie gezinnetje op de foto te kunnen zetten.