Bijzonder en niet vanzelfsprekend, een groeiend wonder in je buik. Dus hoe speciaal is het dan wel niet om dit vast te laten leggen.

Een zwangerschapsshoot boek je best wanneer je 32 à 35 weken zwanger bent. In deze periode voel je je vaak nog goed en is de buik mooi rond. Ook de locatie is een belangrijk onderdeel van de shoot. In de natuur of eerder in intieme thuissfeer met kinderen en huisdieren? Ik bespreek dit graag met jullie. 

Licht is heel belangrijk voor een mooie foto. Daarom fotografeer ik alleen op tijdstippen met het mooiste licht. Dit is vaak vroeg in de ochtend of laat in de namiddag/avond. 

Omdat styling hier heel belangrijk is, krijg je na het vastleggen van een shoot een styling gids met tips omtrent mogelijke outfits en kleuren doorgestuurd. Alles om die bolle buik de aandacht te geven.

Tijdens een zwangerschapsshoot vind ik, als fotografe, het belangrijk dat je je helemaal op je gemak voelt. Het is vaak een intiemere shoot waarbij je meer moet poseren dan bij bijvoorbeeld een gezinsshoot. Ik zal jullie duidelijke aanwijzingen geven zodat jullie goed weten hoe te ontspannen en zo mooi mogelijk op beeld te komen staan.

De shoot duurt ongeveer 45 minuten. Na twee weken krijgen jullie +-60 digitale beelden die met alle zorg zijn geselecteerd en bewerkt. Deze beelden worden aangeleverd in hoge resolutie zonder watermerk of logo via Pixieset. Jullie kunnen met de beelden nadien zelf aan de slag voor eventuele vergrotingen of voor het aanmaken van een album.


De kostprijs is €300 indien je enkel met partner komt.

Komen broer/zus ook mee dan valt je shoot onder een family shoot. Geef dit zeker mee bij het boeken van de shoot.
(verplaatsingskosten >20km van Oostakker)

"Let's celebrate this special time in your life"

Een datum vastleggen

Geef bij het boeken van je shoot zeker de uitgerekende datum, voorkeur van locatie en of er al dan niet kinderen aanwezig zullen zijn mee. Dan kiezen we samen wat haalbaar is.