Familie fotografie in Gent

Een familyshoot is altijd waardevol, ongeacht in welke fase van het leven je je bevindt. Het is niet alleen leuk voor nu, maar ook iets om later te koesteren. Twijfel niet en laat je gezin vastleggen zoals jullie echt zijn, met alle knuffels en kusjes, grapjes en spelletjes. Als lifestyle fotograaf zal ik jullie familie niet vragen om naar de camera te kijken. In plaats daarvan zal ik jullie vrij laten om te doen wat jullie willen en geef ik aanwijzingen om jullie op een natuurlijke manier vast te leggen. Zo kan ik alle persoonlijkheden en emoties op een natuurlijke manier op foto brengen.

What to expect?

Tijdens een familyshoot met kleine kinderen wordt er vooral veel geknuffeld met mama en papa. Voor de grotere kinderen gaan we op avontuur, spelen we spelletjes en gaan we op zoek naar diertjes. Ik ga mee in het verhaal en leg de mooie connectie tussen jullie vast. Bij volwassen kinderen probeer ik aan de hand van een babbeltje en een wandeling door de natuur jullie op relaxte manier vast te leggen. Voor elke doelgroep is er een toffe manier om jullie prachtig gezin op beeld te brengen.

Als je enthousiast bent en een familyshoot bij mij wilt boeken, stuur dan je voorkeur voor omgeving (binnenshuis of op locatie) en dagen door. Samen zoeken we een geschikte plek en plannen we een datum. Vervolgens stuur ik je adviezen rondom de styling van jullie outfits.

Tijdens de shoot kletsen we wat, maken we een wandeling en maak ik foto's van deze ontspannen momenten. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en kijk waar jullie als gezin wel en niet prettig bij voelen. Het moeten natuurlijk prachtige foto's zijn, maar ook een mooie herinnering.

De shoot duurt ongeveer een uur. Na twee weken krijgen jullie +-80 digitale beelden die met alle zorg zijn geselecteerd en bewerkt. Deze beelden worden aangeleverd in hoge resolutie zonder watermerk of logo via Pixieset. Jullie kunnen met de beelden nadien zelf aan de slag voor eventuele vergrotingen of voor het aanmaken van een album.

Kostprijs 330,- op weekdagen en 360,- in het weekend en op feestdagen
verplaatsingskost >20km Oostakker

About Posing

Laat me je een geheim vertellen, de meeste mensen willen wel geposeerd worden, maar hebben een hekel aan poseren. Ze geven dan ook de voorkeur aan een "niet-geposeerde maar spontane" look. Ik ook! 
Voor mij zit de essentie meer in de connectie met elkaar op de foto dan of iedereen wel in de camera kijkt en lacht of dat je hand wel op de juiste hoogte zit. Als je met gezinnen werkt, vooral gezinnen met meerdere kinderen, zijn de dingen niet altijd vanzelfsprekend. Er zal wel wat chaos zijn maar dit is juist echt en zo boeiend om op beeld te plaatsen. Ik vind het leuk als kinderen willen ontdekken, een eigen willetje hebben of een beetje ondeugend zijn (het zijn niet mijn kinderen, ;-)) Het is oké als het niet picture perfect is of gaat zoals je voor ogen had. Dat is het leven en dat is wat ik probeer vast te leggen.

Tijdens de shoot wil ik volledig aanwezig zijn in de momenten die zich voor me afspelen - dat is waar de magie zit. Mijn algemene regel voor gezinnen is om op de één of andere manier met elkaar verbonden te zijn. Kruip lekker tegen elkaar aan, handen verstrengeld, speel met het haar of streel met je vingers over hun gezichtjes.... Ik bied begeleiding en aanwijzingen - misschien een klein spelletje en observeer wat er zich ontvouwt.

Ik vraag kinderen om geheimen te vertellen of hun neus tegen elkaar te drukken. Maak een wandeling de heuvel af en houd mama's hand vast - zo simpel kan het zijn. Vaak ontwikkelt de zoetheid zich vanzelf. 

Samen op avontuur?

Geef in je mailtje ook al even mee welke periode je fijn zou vinden en de voorkeur voor weekend/week.

Hopelijk tot binnenkort!