Minisessions

Op een mooie locatie in het Gentse organiseer ik sporadisch korte fotoshoots. Ideaal om samen met je kids op de foto te gaan, gewoon omdat het leuk is! Kort genoeg om de kleinste geboeid te houden en lang genoeg om de mooiste herinneringen vast te leggen.

Voor kinderen alleen (communie/lentefeest) of voor het hele gezin. Dit zijn korte fotoshoots die doorgaan op een door mij gekozen locatie en dit op een vaste datum. De data worden eerst gecommuniceerd via de mailinglijst en daarna via mijn Instagram account. Je kan dan via een reservatie link een tijdslot kiezen. De plaatsjes zijn beperkt, wees er dus op tijd bij en schrijf je onderaan in voor de mailinglijst.


De shoot duurt 20 minuten.
Je krijgt 40 bewerkte foto's.

Exclusief retouches.
1 gezin per minisessie van max 6 personen.
Baby's vanaf 6 maanden.

Kostprijs: 200 euro

Bij inschrijving krijg je een volledige infobrochure met de exacte locatie en stylingtips. Pas na het betalen van het voorschot is je minisessie geboekt.

Geniet even mee van een aantal beelden van vorige mini sessies.

We kijken alvast uit naar de communiesessies van 2024.

De nieuwe data komen begin januari online maar wil je graag al op de wachtlijst staan, ga naar het contact formulier en laat je gegevens achter. Je krijgt dan als eerste een mailtje met de data en de reservatie link om je tijdslot te kiezen.
Hopelijk tot binnenkort! 

liefs

Marlies

Op de hoogte gebracht worden van een nieuwe mini sessie?

Samen met je partner, kids, oma en opa, vriendinnen of huisdier op de foto?

Laat je gegevens na en wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe data.