Prijzen

Weten wat een shoot kost? Hieronder vind je enkele informatie.
Prijzen kunnen echter per shoots verschillen dus heb je vragen,
neem dan gerust contact met mij op en ik maak een persoonlijke
offert op maat.

Family

vanaf €250- 1 uur

Al ons later is met jou! De tijd vliegt met de mini's, daarom is elk moment een moment om te koesten. Ga met het hele gezin op de foto op een losse, spontane manier. We spreken af in een mooi stukje natuur. Je krijgt minimum 80 beelden.

Newborn

vanaf €250 - 1uur

Juist omdat ze zo snel niet meer mini zijn is het bijzonder om dit moment vast te leggen. Ik kom bij jullie langs en dan gaan we rustig aan de slag. We nemen zo alle tijd om de mooiste foto's van jullie kleintje en het gezin te maken. Je ontvangt minimaal 90 beelden.

Mini Sessions

€120 - 25 min

Op een mooie locatie in het Gentse organiseer ik op vaste momenten korte fotoshoots. Ideaal om samen met je kids op de foto te gaan, gewoon omdat het leuk is! Kort genoeg om de kleinste geboeid te houden en lang genoeg om de mooiste herinneringen vast te leggen. Je krijgt een 40tal foto's. Hou mijn instagrampagina in het oog om op het hoogte te zijn van nieuwe data.

Pregnancy

Vanaf €250 - 1 uur

Mooie momenten beginnen klein. Leg je bollebuik vast op een mooie locatie samen met je partner. Je krijgt een herinnering van 80 beelden.

Wedding

Vanaf €850

Yay! Jullie gaan de liefde vieren en dit willen jullie op een authentieke en pure manier vastleggen met mooie beelden. Eerst kom ik bij jullie langs om jullie verhaal en concept van deze dag te overlopen zodat ik een passende offerte kan maken. Laten we samen de mooiste herinneringen maken.

Zin om samen een shoot te doen?